Schakel het 'Scherm vergrendeld' op uw Samsung Galaxy-tablet eenvoudig uit

Heeft u problemen met de schermvergrendeling van uw Samsung-tablet? Bent u op zoek naar manieren om het scherm vergrendeld uit te schakelen? Dan moet je overweldigd zijn dat je de perfecte plek hebt bereikt, hier vind je de oplossingen voor jouw zorg.

Voor andere gerelateerde Samsung-problemen van deze kunt u contact opnemen met het team van specialisten van de Samsung Helpdesk. En het bekwame team is in staat om alle problemen op te lossen die de gebruikers van Samsung Encounter hebben, ongeacht de producten van Samsung, misschien zijn de technici ervaren en getraind om met gerelateerde problemen om te gaan.

Om het scherm dat op uw Samsung-tablet is vergrendeld uit te schakelen, moet u een 'harde reset'-procedure doorlopen. U moet dus de onderstaande stappen volgen om het juiste resultaat te krijgen.
  • Ten eerste zou u uw apparaat moeten uitschakelen door tegelijkertijd de knoppen 'Volume omhoog, Aan / uit en Home' tegelijkertijd ingedrukt te houden.
  • Vervolgens, totdat u het 'Samsung-logo' niet ziet, moet u op de aan / uit-knop drukken. En je moet ook doorgaan met 'Volume omhoog' totdat je het herstelscherm niet ziet verschijnen.
  • Daarna moet je de volumeknoppen opnieuw gebruiken om naar het menu te navigeren.
  • En selecteer vervolgens de optie 'Gegevens wissen / fabrieksinstellingen herstellen', nu moet u op de aan / uit-knop drukken en de juiste selectie kiezen.
  • Nu moet je eindelijk op 'Volume omhoog' gaan.
Opmerking: de bovenstaande stappen helpen alleen om de datum van uw respectievelijke apparaat te wissen. Gegevens zoals; foto's en muziek worden wel van je SD-kaart gewist, tenzij je er niet voor kiest om de SD-kaart te formatteren.

De bovenstaande stappen zijn betrouwbaar en zouden u moeten helpen bij het uitschakelen van het vergrendelde scherm van uw Samsung-tablet. Maar als u toevallig daarmee te maken heeft, moet u meteen de technici van Samsung Bellen Nederland bereiken, zonder enige twijfel staan ​​de technici te allen tijde klaar om u te helpen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de beste services en oplossingen die effectief zijn.

          


Comments

  1. With this option, a user will receive a verification code on the phone or email after entering the account password.More information click here Outlook Nummer

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Hoe het wachtwoord van een Samsung-laptop met gemak te resetten?

Hoe de verwijderde bestanden van een Samsung-laptop op te halen?