Los het probleem met het flikkerende scherm van de Samsung Laptop op


Samsung levert de optimale serie laptops die worden gewaardeerd door het grote aantal gebruikers. Desondanks stuit het soms op kritieke problemen waarbij het flikkerende schermprobleem er een van is. Als uw Samsung-laptop problemen veroorzaakt tijdens het opstarten, moet u dit oplossen door contact op te nemen met de experts die het probleem waarmee u te maken heeft echt begrijpen. Het team van Samsung Klantenservice Nederland heeft de geweldige technici die dynamisch en bekwaam zijn om alle bugs op uw Samsung-apparaat op te lossen. U kunt uw probleem ook oplossen door deze pagina tot het einde te volgen. We hebben de oplossing genoemd die u kan helpen het probleem met het flikkerende scherm op te lossen.

Hier zijn de benaderingen die u kunt uitvoeren om het aanhoudende probleem op te lossen-

1. Update Windows

Meestal negeren mensen de update van de fabrikant, dus worden ze geconfronteerd met problemen waardoor ze meestal geen toegang hebben tot hun apparaat. Zelfs een verouderde versie kan een flikkerend probleem veroorzaken. Als u op een of andere manier toegang krijgt tot uw apparaat, probeer dan uw Windows bij te werken.

Ga naar het startmenu, selecteer het instellingenpictogram en tik op de optie Update en beveiliging. Kies controleren op updates voor Windows om te zoeken naar alle beschikbare updates. Klik op de knop Updates installeren en wacht terwijl Windows wordt bijgewerkt. Wanneer het venster wordt bijgewerkt, start u uw systeem opnieuw op.

2. Pas de resolutie en vernieuwingsfrequentie aan

Controleer of de schermresolutie van uw laptop het probleem kan zijn vanwege onjuiste resoluties. Navigeer naar het paneel Beeldscherminstellingen, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies Beeldscherminstellingen. Tik op Scroll naar beneden en kies de optie Geavanceerde weergave-instellingen. Klik op de vervolgkeuzelijst onder Resolutie en kies aanbevolen opties. Selecteer vervolgens Toepassen om wijzigingen aan te brengen in de scherminstellingen.

Als het probleem blijft bestaan, selecteert u eigenschappen van de beeldschermadapter in Geavanceerde beeldscherminstellingen en klikt u op Monitor. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Scherm Vernieuwingssnelheid 59 of 60 hertz. Selecteer vervolgens Toepassen en klik op OK.

3. Los het flikkeringsprobleem op

Een slecht of verouderd beeldschermstuurprogramma kan problemen veroorzaken. U kunt proberen het probleem op te lossen door een nieuw stuurprogramma bij te werken. Start eerst uw laptop op in de veilige modus en klik op de startknop. Selecteer vervolgens instellingen en klik op Update & beveiliging. Kies de hersteloptie en selecteer Geavanceerd opstarten en druk op Nu herstarten om uw systeem opnieuw op te starten. Klik op probleemoplosser en selecteer Geavanceerde opties, klik vervolgens op Opstartinstellingen en klik vervolgens op Opnieuw opstarten. Druk op F4 wanneer een Samsung-logo verschijnt. Hiermee wordt uw laptop in de veilige modus gestart.

Wanneer u de veilige modus inschakelt, tikt u op de startknop en kiest u Apparaatbeheer. Druk op de optie Beeldschermadapter, klik met de rechtermuisknop op het scherm van uw laptop en selecteer het apparaat verwijderen. Vink nu het vakje aan om de stuurprogrammasoftware voor dit apparaat te verwijderen, tik op Verwijderen en selecteer Start gevolgd door opnieuw opstarten. Navigeer naar Update & beveiliging en klik op de updates om het nieuwe beeldschermstuurprogramma van uw laptop te downloaden en te installeren.

Dus dit zijn de benaderingen die u kunt proberen het flikkerende probleem op uw Samsung-laptop op te lossen. Als u het probleem nog steeds ondervindt, neemt u contact op met onze technici en krijgt u direct een oplossing. We hebben de beste technische assistentie die altijd tot uw dienst staat en zorgt voor uw juiste ondersteuning. Mensen kunnen ons bereiken via Samsung Helpdesk Nederland en hun probleem in minder tijd oplossen.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe het wachtwoord van een Samsung-laptop met gemak te resetten?

Hoe de verwijderde bestanden van een Samsung-laptop op te halen?

Schakel het 'Scherm vergrendeld' op uw Samsung Galaxy-tablet eenvoudig uit